Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Demenca med nami – modul strokovna javnost, december 2017

V pričakovanja polnem mesecu- decembru, smo uspešno izvedli drugi sklop predavanj in delavnic v projektu Demenca med nami – programu izobraževanja in osveščanja za obvladovanje demence za strokovno javnost.

Tokrat so nas gostili naši konzorcijski partnerji, Splošna bolnišnica Celje, kjer smo v njihovi predavalnici v terminu od 4.12.2017-6.12.2017 prisluhnili predavateljem iz nevrološkega oddelka Splošne bolnišnice Celje ter dr. Mateju Tušku, sicer športnemu psihologu, na temo premagovanje stresa.

Uvodoma nas je pozdravil tudi strokovni direktor SBC, asist. mag. Franc Vindišar, dr. med., nato pa so po programu, ki je bil vsebinsko identičen prvemu v mesecu novembru, sledili predavatelji, strokovnjaki s področja obravnave bolezenskega procesa demence.

Veseli nas, da se je predavanj in delavnic udeležilo tako veliko število zaposlenih strokovnjakov, strokovnih delavcev in sodelavcev s področja zdravstva in sociale!

Naslednji termin za strokovno javnost bo v Pegazovem domu Rogaška Slatina v mesecu januarju 2018. Nekaj utrinkov v sliki iz decembrskega termina pa si lahko ogledate

na tem linku naše FB strani. Vljudno vabljeni.

Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje.
   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Izjava za javnost - 9. 12. 2020

Dragi svojci in prijatelji Doma starejših Šentjur,

obveščamo vas, da imamo v Domu starejših Šentjur trenutno v rdeči coni še 11 stanovalcev, ki so pozitivni na okužbo s koronavirusom. Njihovo zdravstveno stanje je stabilno in ne potrebujejo bolnišničnega zdravljenja. Prav tako je na okužbo pozitivnih šest zaposlenih.

» podrobnejše