Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

27. Revija pevskih zborov stanovalcev in 22. Revija pevskih zborov zaposlenih v socialno varstvenih zavodih - 29. 10. 2020 ob 10.00 uri -

Spoštovani,

 Socialnovarstveni zavodi imamo letos izjemno zahtevno leto. V normalnih razmerah bi se trenutno pripravljali na pevsko revijo pod okriljem Skupnosti socialnih zavodov Slovenije.  Ker verjamemo, da smo skupaj močnejši in da zmoremo, smo si zadali, da jo naredimo tudi letos, vendar drugačno, in sicer virtualno z naslovom Vsi v en glas

 Lansko leto je bil med pevskimi zbori stanovalcev za zmagovalni zbor proglašen zbor stanovalcev Doma starejših Šentjur imenovan Večno mladi. Nenapisano pravilo določa, da v naslednjem letu organizacijo prireditve prevzame zavod, katerega zbor stanovalcev je proglašen za zmagovalca, zato jo to leto organiziramo v Domu starejših Šentjur. Dolgo smo oklevali, vendar naša volja in moč sta botrovali temu, da smo se odločili, da pevska revija bo. Sicer drugačna, vendar bo in tako skupaj v en glas zapeli tri ljudske pesmi, in sicer Moje dekle je še mlado, En hribček bom kupil, Mi se imamo radi.  

 Pevska revija se bo odvijala 29.10.2020 ob 10. uri na Facebook profilu Doma starejših Šentjur https://www.facebook.com/domsentjur.

LINK DO POSNETKA NA FB STRANI!K sodelovanju se je prijavilo rekordno število domov, in sicer skupno 21. Pevce bo pri petju spremljal harmonikarski orkester Glasbene šole Skladateljev Ipavcev Šentjur in bodo dogodku pridali medgeneracijsko noto. Ponosni smo, da so se vabilu odzvali številni cenjeni gostje, med njimi predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor, ki bo pevce pozdravil, minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti gospod Janez Cigler Kralj, predsednica Skupščine Skupnosti socialnih zavodov Slovenije gospa Valerija Lekić Poljšak in župan občine Šentjur mag. Marko Diaci.

Hkrati bi vas želeli seznaniti, da so bili  prispevki posneti pred epidemijo. Hvala, ker boste prispevek delili in pripomogli k širjenju lepih in spodbudnih novic.

 

Vljudno vas vabimo, da se virtualno srečamo v Domu starejših Šentjur, hiši po meri človeka.
 
Želim Vam vse dobro ter vas vabim, da skupaj pojemo – vsi v en glas.

 

   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Sporočamo, da je od 23. 12. 2021 naprej, v veljavi Odloka o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 201/21), ki spreminja Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 174/21, 177/21, 185/21, 190/21, 197/21 in 200/21).

» podrobnejše