Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Uvajamo gospodinjske skupine

Po uspešni prenovi skupnih prostorov v Domu starejših Šentjur in pomembni pridobitvi dodatnega prostora bomo našim stanovalcem še dodatno olajšali in polepšali življenje v domu, zaposlenim pa zagotovili nove in boljše možnosti za delo.
Z uvajanjem koncepta gospodinjskih skupin želimo stanovalcem omogočiti ustreznejše doživljanje skupnosti oz. druženja v skupinski kuhinji, ki bo postala srce gospodinjske skupine. Struktura dneva življenja stanovalcev bo takšna, kot jo stanovalci, med katerimi so tudi osebe z demenco, poznajo, kar pomeni, da se bo prilagajala posameznikovim izkušnjam, navadam, potrebam in željam. V gospodinjski skupini se bo življenje odvijalo spontano, z možnostjo čim večjega vključevanja in spodbujanja stanovalcev k interakciji, opazovanju, komunikaciji in sodelovanju v smislu aktivnega sooblikovanja dnevnega ritma ter z upoštevanjem bistvenih značilnosti posameznikovih življenjskih zgodb.
Vabimo vas, da si našo novo pridobitev tudi ogledate. Na tak način se boste tudi osebno prepričali o načinu, vsebini in predvsem koristnosti koncepta gospodinjskih skupin, katerega glavni moment so naši starostniki, njihovi svojci in usposobljen kader z veliko mero empatije !
Kontakt: 03-746-18-03 v času od 7-15 ure ali na elektronski naslov: socialna.sluzba@dom-sentjur.si.

   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Izjava za javnost - 24. 7. 2020

Spoštovani svojci in prijatelji Doma starejših Šentjur,

Letošnje leto nas nedvomno preizkuša in uči nove realnosti. V Domu starejših Šentjur se sproti prilagajamo in sledimo usmeritvam resornih ministrstev ter Nacionalnega inštituta za javno zdravje in lokalni epidemiološki sliki ter temu primerno prilagajamo ukrepe preprečevanja širjenja okužbe.

Sporočam vam, da smo v Domu zdravi in da se stanovalci dobro počutijo. Za stanovalke in stanovalce je dobro poskrbljeno in aktivnosti znotraj Doma potekajo nemoteno.

» podrobnejše