Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Utrinki

Nastop citrark Jasmine Levičar in Domski pevski zbor Večno mladi

Danes nas je pričakalo lepo sončno vreme, ko smo že zjutraj s stanovalci in zaposlenimi doma starejših Šentjur stopili skupaj in pripravili v Atriju Doma lep ambient za sladoledni piknik za stanovalce našega Doma. Ob prijetni spremljavi glasbe in zvokih kitare cenjenega g. Slavka MARŠA, ki že nekaj let pridno kot prostovoljec obiskuje našo Hišo, se je tudi tokrat odzval našemu povabilu. Zapel in zaigral nam je nekaj čudovitih slovenskih pesmi, katerega petju so se pridružili tudi stanovalci Doma Šentjur. Stanovalci so imeli možnost izbrati med ledeno kavo z ali brez ruma, kavo s smetano ali sladoledom z ali brez smetane. Vsi pa so uživali ob različnih, skrbno pripravljenih posladkih, s katerimi smo razveselili tudi nekaj tistih stanovalcev, ki se zaradi svojih zdravstvenih težav piknika niso mogli udeležiti. Bilo je lepo, prijazno in veselo.

   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Izjava za javnost - 1. 4. 2021

Dragi svojci in prijatelji naših stanovalcev!

Ob ponovnem zapiranju javnega življenja v Sloveniji vas obveščamo, da bomo tudi v tem obdobju omogočali obiske naših stanovalcev, seveda ob doslednem upoštevanju vseh predpisanih preventivnih ukrepov.

Kot že doslej vas prosimo, da obisk, če je to le mogoče, napoveste v naprej. Pred obiskom je treba izpolniti epidemiološki obrazec in si razkužiti roke, med njim pa vseskozi vzdrževati ustrezno varnostno razdaljo in uporabljati masko. Zaradi  zagotavljanja ustrezne varnostne razdalje vam svetujemo, da na obisk pride le ena ali največ dve zdravi osebi, ki v zadnjih štirinajstih dneh niso bile v stiku z obolelimi.

» podrobnejše