Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Vabilo na pohod ob Svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni

Vabilo na pohod ob Svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni

Združenje zahodnoštajerske pokrajine za pomoč pri demenci Spominčica Šentjur organizira ob svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni prireditev – medgeneracijsko obarvan pohod.

Pohod bo potekal na Svetovni dan Alzheimerjeve bolezni v soboto, 20. septembra 2014 . Start bo na Mestnem trgu Šentjur ob 8.30, pohod bo potekal do Svete Rozalije, vrnitev na Mestni trg Šentjur načrtujemo ob 10.30.
Ker je pohod medgeneracijsko obarvan si želimo tudi udeležbe otrok, šolarjev in dijakov.

Namen prireditve je opozoriti javnost v šentjurski občini in širše na vedno večjo prisotnost bolnikov z Alzheimerjevo boleznijo, ki je najpogostejša oblika demence.

Veseli bomo, če se lahko pohoda udeležite v čim večjem številu s sorodniki, ki bolujejo za Alzheimerjevo boleznijo ali kakšno drugo obliko demence.
Prisrčno vabljeni tudi vsi, ki želite storiti kaj koristnega za svoje zdravje.

Startnine ni!

V pričakovanju prijetnega druženja na pohodu vas lepo pozdravljamo!
Mojca Stopar, v imenu upravnega odbora

   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

Izjava za javnost - 24. 7. 2020

Spoštovani svojci in prijatelji Doma starejših Šentjur,

Letošnje leto nas nedvomno preizkuša in uči nove realnosti. V Domu starejših Šentjur se sproti prilagajamo in sledimo usmeritvam resornih ministrstev ter Nacionalnega inštituta za javno zdravje in lokalni epidemiološki sliki ter temu primerno prilagajamo ukrepe preprečevanja širjenja okužbe.

Sporočam vam, da smo v Domu zdravi in da se stanovalci dobro počutijo. Za stanovalke in stanovalce je dobro poskrbljeno in aktivnosti znotraj Doma potekajo nemoteno.

» podrobnejše