Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Na natečaj za naziv SUPER SENIOR smo prijavili zakonca PREKUPEC, gospo Pavlo in gospoda Josipa, ki sta nam prijazno dovolila deliti delček njune življenjske zgodbe za potrebe natečaja

SPOŠTOVANI STANOVALCI IN STANOVALKE, SPOŠTOVANI SVOJCI, SPOŠTOVANI ZAPOSLENI !

 

Letošnje leto ponovno sodelujemo v natečaju časopisne hiše Delo, našega ministrstva ter Skupnosti socialnih zavodov Slovenije, in sicer v natečaju SUPER SENIOR. Na natečaj za naziv SUPER SENIOR smo prijavili zakonca PREKUPEC, gospo Pavlo in gospoda Josipa, ki sta nam prijazno dovolila deliti delček njune življenjske zgodbe za potrebe natečaja.

Na natečaj je prispelo 77 prijav iz 44 domov.

Z velikim veseljem pa vam sporočamo, da sta bila PAVLA in JOSIP PREKUPEC izbrana med deseterico tistih zgodb, ki so komisijo najbolj nagovorili  ali pa so s svojim načinom življenja v domu na nek način izstopali oziroma navduševali. Njuna zgodba je objavljena v junijski prilogi dela (super 50) in v slovenskih novicah.

Zato vas vljudno vabimo, da tudi vi oddate svoj glas, saj se sedaj začenja drugi del glasovanja v natečaju super senior – glasovnice lahko izrežete iz časopisa slov. Novice ali dela in jih izpolnite ter glasujete za zakonca PREKUPEC in pošljete na naslov uredništva Delo d.d. ali pa uporabite za oddajo glasov spletni dostop: http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/bivanje/glasujte-za-zgodbo-ki-vas-je-najbolj-navdusila, kjer je prav tako prestavljenih vseh deset zgodb finalistov.

 

Zakoncema PREKUPEC za ta uspeh iskreno čestitamo, vse vas pa vabimo, da do konca natečaja glasujete zanju, da bo uspeh še bolj žlahten.

Hvala vam!
   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

POPOLNA PREPOVED OBISKOV V DOMU STAREJŠIH ŠENTJUR

Spoštovani obiskovalci,

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je dne, 3. 7. 2020 pozvalo vodstvo zavodov institucionalnega varstva starejših, da zaradi naraščajočega števila okuženih z virusom Covid-19 v Sloveniji, sprejemamo odločitve oziroma ustrezno ukrepajo glede na epidemiološko sliko v lokalnem okolju. Iz tega razloga od nedelje, 5. 7. 2020 v Domu starejših Šentjur vstopi v veljavo ukrep popolne prepovedi obiskov do preklica.

» podrobnejše