Spletna stran uporablja samo osnovne piškotke za pregled obiskanosti spletnih strani. Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?   Da, strinjam se    Ne, se ne strinjam    Kaj so piškotki ?


Svetinova ulica 1, 3230 Šentjur pri Celju
T: (03) 74 61 700,  F: (03) 74 61 819
GSM: 051 316-000, info@dom-sentjur.si
Dosegljivi 24-ur na dan 051 644-805

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
   
Dom starejših Šentjur

Aktualno

Uvajamo gospodinjske skupine

Po uspešni prenovi skupnih prostorov v Domu starejših Šentjur in pomembni pridobitvi dodatnega prostora bomo našim stanovalcem še dodatno olajšali in polepšali življenje v domu, zaposlenim pa zagotovili nove in boljše možnosti za delo.
Z uvajanjem koncepta gospodinjskih skupin želimo stanovalcem omogočiti ustreznejše doživljanje skupnosti oz. druženja v skupinski kuhinji, ki bo postala srce gospodinjske skupine. Struktura dneva življenja stanovalcev bo takšna, kot jo stanovalci, med katerimi so tudi osebe z demenco, poznajo, kar pomeni, da se bo prilagajala posameznikovim izkušnjam, navadam, potrebam in željam. V gospodinjski skupini se bo življenje odvijalo spontano, z možnostjo čim večjega vključevanja in spodbujanja stanovalcev k interakciji, opazovanju, komunikaciji in sodelovanju v smislu aktivnega sooblikovanja dnevnega ritma ter z upoštevanjem bistvenih značilnosti posameznikovih življenjskih zgodb.
Vabimo vas, da si našo novo pridobitev tudi ogledate. Na tak način se boste tudi osebno prepričali o načinu, vsebini in predvsem koristnosti koncepta gospodinjskih skupin, katerega glavni moment so naši starostniki, njihovi svojci in usposobljen kader z veliko mero empatije !
Kontakt: 03-746-18-03 v času od 7-15 ure ali na elektronski naslov: socialna.sluzba@dom-sentjur.si.

   
« nazaj

   

Jedilniki
 
Javna naročila
 
Aktualno

POPOLNA PREPOVED OBISKOV V DOMU STAREJŠIH ŠENTJUR

Spoštovani obiskovalci,

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je dne, 3. 7. 2020 pozvalo vodstvo zavodov institucionalnega varstva starejših, da zaradi naraščajočega števila okuženih z virusom Covid-19 v Sloveniji, sprejemamo odločitve oziroma ustrezno ukrepajo glede na epidemiološko sliko v lokalnem okolju. Iz tega razloga od nedelje, 5. 7. 2020 v Domu starejših Šentjur vstopi v veljavo ukrep popolne prepovedi obiskov do preklica.

» podrobnejše