Dosegljivi 24 ur na dan na 051 644 805

 > O domu

O domu

Dom starejših Šentjur je javni socialnovarstveni zavod, odprt od leta 1999, ki nudi svojim stanovalcem socialno oskrbo, nastanitev, prehrano, zdravstveno varstvo in zdravstveno nego, fizioterapijo, vključevanje v aktivnosti delovne terapije, funkcionalne terapije in ostale aktivnosti.

Naše osnovno poslanstvo je, da s svojimi storitvami pomagamo starejšim ljudem, ki imajo določene zdravstvene težave ali pa so se iz različnih drugih vzrokov odločili za vključitev v institucionalno varstvo. Bivanje v domu je oblika življenja v zavodu, ki stanovalcem nadomešča in dopolnjuje funkcijo doma in lastne družine. Zaposleni v zavodu se zavedamo, da nobena institucija ne more nadomestiti lastnega doma, zato je naša skrb, da delamo tako, da se v naši hiši stanovalci čutijo sprejeti, dobrodošli in čim bolj zadovoljni. 

Pri svojem delu in s svojo prisotnostjo v zavodu pogosto nismo zgolj javni uslužbenci, ampak mnogokrat nadomeščamo svojce in prijatelje naših stanovalcev. Upoštevamo, da je za stanovalca prihod v dom nov dogodek in nov čas v življenju. S svojim strokovnim delom in vedenjem močno vplivamo na počutje naših stanovalcev in njihovih svojcev.

Stanovalci lahko izbirajo med enoposteljnimi sobami, dvoposteljnimi in troposteljnimi sobami, ki lahko imajo lastno kopalnico in /ali balkon. Znotraj Doma nudimo tudi oskrbovana stanovanja, ki imajo lastno kuhinjo, kopalnico in možnost namestitve lastnega pralnega stroja.

Cilj zavoda je razvijati takšno organiziranost, ki bo zagotavljala maksimalno prilagodljivost glede na potrebe stanovalcev ter da bomo sposobni učinkovito tekmovati s konkurenco ob upoštevanju osnovnih načel: visoka kakovost izvajanja skrbi za starejše ob hkratnem upoštevanju ekonomskih zmožnosti, vključenost permanentnega strokovnega in osebnega razvoja zaposlenih ter zmožnosti prilagajanja okolju.

Še naprej se bomo trudili slediti svojemu poslanstvu in viziji ter delovati v skladu z lastno politiko kakovosti: to je izvajati dejavnost varstva starejših tako, da je naše delo usmerjeno v izpolnjevanje zahtev, potreb in pričakovanj tistih, ki te storitve potrebujejo. Pripravljeni želimo biti na nove generacije starejših, ki imajo nove potrebe.

Poslovna vizitka

DOM STAREJŠIH ŠENTJUR
Svetinova ulica 1
3230 Šentjur pri Celju

ID za DDV: SI28235649
Matična številka: 1306405000
Šifra PU: 26875
TRR: SI56 0110 0603 0268 776

a

Copyrights 2019 © Qode Interactive
All Rights Reserved.
Dostopnost