Dosegljivi 24 ur na dan na 051 644 805

 > Pralnica

Pralnica

V pralnici smo zaposlene tri delavke, katere skrbimo, da je domsko in osebno perilo naših stanovalcev oprano, pravilno vzdrževano, zlikano in zloženo. Vsakodnevno oprano  negovalno perilo pravočasno dostavimo na posamezne enote. Stanovalcem se umazano osebno perilo dostavi v pralnico ob torkih, do konca tedna pa poskrbimo, da svoje oprano perilo prejmejo  vsi stanovalci.

Za označevanje osebnega perila stanovalcev uporabljamo posebno stiskalnico, s katero nalepimo na notranjo stran oblačila posebno etiketo s priimkom in imenom uporabnika.

Stanovalcem na njihovih oblačilih opravimo tudi manjša šiviljska popravila, kot so krajšanje hlač, zoženje ali širjenje oblačil, menjava zadrg, prišitje gumbov ipd.

Poleg negovalnega perila dvakrat tedensko operemo in zlikamo kuhinjske krpe in prte za jedilnice, ter vsakodnevno osebno perilo stanovalcev.

Z veseljem dajemo končno podobo tudi vezeninam, ki jih spretni prsti naših stanovalk izvezejo, mi pa izdelke dopolnimo z našimi šiviljskimi uslugami.

Vodja pralnice je ga. Anita Debelak, ki  je dosegljiva na telefonski številki 03 / 746-18-17 oziroma  na naslovu pralnica@dom-sentjur.si v delovnem času od  6.00 – 15.00 ure  od ponedeljka do petka.

a

Copyrights 2019 © Qode Interactive
All Rights Reserved.
Dostopnost