Dosegljivi 24 ur na dan na 051 644 805

 > Pozdrav direktorice

Pozdrav direktorice

Vesna V. Razboršek, direktorica

Da začutimo toplino svojega doma ni dovolj samo hiša sama s svojimi zidovi. Za to je potrebno mnogo več. Dom lahko definirajo edino ljudje.

Tudi v Dom starejših Šentjur se zelo zavedamo pomena besede dom in trudimo se, da to naše poslanstvo in ne zgolj poklic, opravljamo s tolikšno mero pozornosti in posluha, da skupaj s stanovalci resnično soustvarjamo dom. Zavedamo se pomena kakovosti storitev ter nenehnega razvoja in to vpletamo v naš vsakdan.

V življenju vsakega človeka je povezovanje nujno. Vsi težimo k stikom, h komunikaciji, k bližini. Tudi z našim Domom je tako. Želimo biti blizu vas in radi smo v stiku z vami. Zato vedno znova iščemo nove priložnosti povezovanja in krepitve odnosov. Skupaj soustvarjamo prireditve, aktivnosti, kjer se stanovalci in zaposleni ter svojci lahko družimo in pletemo med seboj pristnejše vezi.

Težimo tudi k drugim oblikam povezovanja, zato smo toliko bolj veseli, da ste obiskali našo spletno stran. Želeli smo, da vas stran prijazno nagovori, predvsem pa, da vam ponudimo informacije, ki jih potrebujete ter da smo v stiku z vami. Lahko se vpišete v knjigo gostov, kjer si boste zagotovili, da boste prvi med prejemniki novih informacij. Ravno tako so vam na voljo postopki sprejema, predstavitve služb, vse aktualnosti v domu, vključno s ceniki, tedenski jedilniki ter celotna ponudba Doma starejših Šentjur in še mnoge druge koristne informacije. Ponudili smo vam galerijo utrinkov iz Doma, kjer boste lahko spremljali domsko dogajanje.

Dom starejših Šentjur ni samo zbirališče modrosti, ki jo prinesejo zlata leta in lepe barve jeseni življenja, ampak tudi mozaik življenja, medgeneracijskega sožitja, mladostne zagnanosti ter interaktivnega zanosa, predvsem pa preživljanja kvalitetne starosti. Pa obilo užitkov pri našem povezovanju!

Vesna V. Razboršek, direktorica

a

Copyrights 2019 © Qode Interactive
All Rights Reserved.
Dostopnost